Noví vzoroví SMART lektoři

AV MEDIA, a.s. s velkou radostí oznamuje, že se skupina českých SEE (SMART Exemplary Educator) rozrostla o další tři lektory: Ivanu Křístelovou, Michaelu Šicovou a Hanu Ulíkovou. Nyní má česká skupina celkem 10 lektorů!

Kdo je SMART Exemplary Educator?

Vzoroví učitelé SMART je celosvětová komunita inovativních, inspirujících a technicky zdatných učitelů, která prostřednictvím SMART produktů zlepšuje způsoby výuky prostřednictvím spolupráce a sdílení se svými kolegy. Protože mají k dispozici zkušební verze SMART programů, mají možnost hledat neotřelé cesty jejich využití. Mnozí členové (všichni z České republiky) jsou i členy Gold Star SEE programu, ve kterém mohou plnit úkoly, které vedou k hlubšímu poznání pedagogických prostředků a spolupracují s učiteli z celého světa, což je jeden z největší přínosů pro jejich odbornost.

S velkou radostí můžeme konstatovat, že čestí učitelé v této komunitě vynikají a jsou velkým zdrojem inspirace, poznatků a pedagogických zkušeností učitelům z celého světa.

 

Aktuálně vlastní certifikaci SEE v České republice těchto 10 lektorů:
Eva Holá, Stanislav Jirouš, Ivana Křístelová, Dagmar Nebuželská, Michaela Šicová, Hana Štěpánková, Helena Tlapáková, Hana Ulíková, Martina Vokounová a Emil Waldhauser

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů