No VIDA, už je to tady!

Naši žáci si vybrali svou výhru.

Naše škola se zapojila do soutěže „Správná škola – natoč video a vyhraj“! Cílem bylo natočit video, které mělo zachycovat vzdělávání dětí, žáků a studentů s využitím moderních technologií ICT (interaktivní tabule, tablety, digitální měřicí systémy či chytré telefony). Výhrou byl jednodenní školní výlet za 15 000 Kč.

19. 9. 2016 jsme očekávaný vědecký dárek dostali! Žáci 3. A, 8. B a 9. A vyrazili dobýt naši planetu do VIDA vědecko-zábavního centra v Brně. Oceán v lahvi, simulátor povodně, model lidského srdce v nadživotní velikosti, kolo na laně, rentgenové oči a desítky dalších exponátů. Dotýkat se jich je více než doporučeno! Další součástí návštěvy science centra byl výukový program. Třeťáci si vybrali „Barvy kolem nás“ a starší žáci zase „Příběh planety Země“ a „Vynálezci“. Doprovodným programem byla ještě science show – divadelní představení plná vědeckých pokusů na téma Elektromagnetismus. Blesky létaly všude. Odvezli jsme si také hodnotné dárky, které využijeme ve škole. Byl to super den a řádně jsme si ho užili. „Objevovali jsme, bavili se a učili hrou“!

 

 

 

 

 

 

  

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů