Naše jarní konference pro školy

Nenechte si ujít další ročník inspirativních setkání zaměřených na moderní trendy ve výuce.  A to nejen na našich konferencích „SMART klub“, ale také na setkáních pro jazykáře „Učíme jazyky lépe“.

Letošní jaro pro vás připravujeme i více programu zaměřeného na mateřské školy.

Na SMART klubech vám ukážeme vám efektivní propojení interaktivní tabule a žákovských zařízení. Díky výukovému softwaru SMART Notebook 14, jehož součástí jsou i aplikace pro žákovská zařízení, je práce s žákovskými zařízeními mnohem jednodušší a zajímavější jak pro žáky a studenty, tak i pro učitele.

Cílem zapojení moderních technologií do výuky je především zvýšit motivaci žáků a jejich připravenost pro budoucí život. SMART Notebook 14 ve spojení se žákovskými zařízeními a interaktivní tabulí je výborným nástrojem pro moderní aktivní digitální výuku.

Těšit se můžete na tradiční workshopy zaměřené na práci s různými technologiemi – měřící systémy PASCO, jazyková laboratoř Robotel, interaktivní stůl SMART Table, SMART digitální třída. Dále na workshopy nakladatelství FRAUS, Alter a Oxford University Press a jejich obsah pro interaktivní tabule. A v neposlední řadě také novinky v oblasti cloudového řešení s využitím pro školní prostředí: SMART Amp, Google Apps a TOGLIC.

Učíme jazyky lépe jesetkání učitelů anglického a německého jazyka všech stupňů základních, středních i vysokých škol, zasvěcená mimo jiné výuce cizích jazyků v digitálních jazykových laboratořích. Společně si v mnoha workshopech prakticky vyzkoušíme, jak učit jazyky digitálně. Na vlastní kůži zažijete práci v jazykové laboratoři, výuku s nástroji interaktivní tabule a prozkoumáte, jaké elektronické materiály jsou k dispozici od nakladatelství učebnic pro výuku jazyků.

Více informací o termínech, místech, programu a registrace najdete v nejbližší době v sekci Vzdělávání

19.3. Učíme jazyky lépe Brno

24.3. Učíme jazyky lépe Teplice

8.4. SMART klub Praha pro MŠ

15.4 SMART klub Teplice

29.4. SMART klub Liberec

6.5. SMART klub České Budějovice

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů