Metodika pro VEX 123 a VEX GO ke stažení

Máte (nebo plánujte pořídit) robotické sady VEX 123 či GO a přemýšlíte, jak s nimi v hodinách pracovat? Pomůže vám připravená metodika - sady hotových úloh, které jsou k dispozici ke stažení ZDARMA.

Metodika poskytne učitelům náplň vždy minimálně na 10 výukových hodin s příslušnou robotickou sadou. Minimálně píšeme proto, že jednotlivá zadání obsahují varianty a náměty na případná další rozšíření. A zejména u stavebnice VEX GO záleží časový rozsah i na tom, zda budou žáci poka pokaždé řešit i konstrukční část, nebo si budou ponechávat vozítko složené z předchozí hodiny a „jen“ řešit programovací část úlohy. Navíc se můžete těšit, že další zajímavé úkoly zde budou postupně přibývat. 

Úlohy vycházejí z praxe českých škol a zpracovali je zkušení učitelé-lektoři Mgr. Radovan Mikeš a Mgr. Hana Hyksová. Postupně vám připravený obsah představíme blíže.

 

Kliknutím na obrázek si můžete stáhnout příslušnou metodiku ve formátu .zip:

 

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů