Oblíbené flashe Lesson Activity Toolkit v češtině!

Uživatelé oblíbeného autorského programu SMART Notebook 11, kteří tolik nevládnou angličtinou, se dočkali skvělého překladu flashů Lesson Activity Toolkit. Nyní k dispozici na portálech SMART Exchange nebo Veškole.cz!

Petr Hajduch z Pedagogické fakulty Jihočeské Univerzity v rámci své bakalářské práce přeložil oblíbené flashe do češtiny a jsou již nyní ke stažení jako kolekce galerie (.gallery) na portále SMART Exchange

Jakkoli se jedná o neoficiální překlad, výsledek je skvělý.  Autor vytvořil základní a kompletní verzi LAT. V základní nalezneme applety v jedné barvě, kompletní verze obsahy applety v šesti barvách. Ta je nyní k dispozici také na stránkách portálu Veškole.cz.

Stažením galerie do Vašeho počítače a dvojitým klikem se soubor otevře a automaticky uloží do složky Můj obsah nebo ji můžete vložit pomocí volby Přidat k mému obsahu další soubory… .  Applety jsou pojmenovány jak svým původním názvem, tak jejich českým překladem. Anglický název zůstává, protože uživatelé je používali dlouho dobu, ale pomocí funkce přejmenovat můžeme anglický název odstranit.

Celý manuál, jak galerii dostat také do Vašeho počítače a využívat ve Vašich hodinách naleznte v příloze.


Panu Petru Hajduchovi jistě poděkuje mnoho českých učitelů, kteří se do dnešních dní bránili využívat původní anglické verze. I my za propagaci těchto užitečných nástrojů děkujeme!

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů