Krizový management pro ředitele škol

Nejlepší řešení vážného problému je takové, když nedovolíte, aby to zašlo až tak daleko. Jak předcházet problémům a konfliktním situacím ve škole? Lze vůbec dosáhnout ideálního stavu, takže problémy buď vůbec nenastanou, nebo je zachytíte v prvních náznacích-  a tím pádem v okamžiku, kdy je jejich řešení ještě relativně snadné? A co k tomu potřebujete? Návod, nástroje i řešení vám dáme na našem nejnovějším specializovaném semináři pro vedení škol. 

Krizový management nabízí zcela nový přístup k modernímu školskému managementu. Současně nabízí zcela odlišný pohled na problémy, krize a efektivní řízení školy. Cílí na prvotní příčiny a na jádro problémů.

Přesně mapuje klíčové oblasti a zdroje nejčastějších problémů. Současně nabízí pro každou oblast konkrétní indikátory problémů v jejich počátečním stavu a náznacích. Pro lepší orientaci a přehlednost vše dostanete v přesné mapě, pomocí které si i později můžete kdykoliv udělat vlastní analýzu a tím lépe zaměřit své snažení a řešení.

Samozřejmostí je i vaše proškolení na účinná řešení – na nejčastější zdroje problémů a situací, které v současnosti ve školách nastávají. (Podobné situace a problémy řeší většina škol v ČR bez ohledu na velikost a typ školy.) Současně vám pomůžeme najít i řešení na specifické a odlišné obtíže, které se na vaší škole mohou objevit.

 

V čem se odlišuje

·         Nabízí komplexní pokrytí hlavních oblastí školské problematiky a v nich kritických oblastí. Nezaměřuje se jen výběrově po některých aspektech, ale skenuje celý záběr, ale u nejčastějších a nejožehavějších témat a problémů se zastavíme a probereme do detailu.

·         Nabízí nejen analytickou část, ale i konkrétní řešení-  opět vyzkoušená a realizovaná v praxi.

·         Sdílíme dobrá i méně dobrá řešení problémů z každodenního života a na nich ukazujeme principy i konkrétní kroky vedoucí k optimálnímu řešení.

·         Celková užitečnost spočívá nejen v přesném zacílení na jádro problému, ale současně dostanete nástroj, ke kterému se můžete pravidelně vracet, použít jej kdykoliv bude třeba a to nejen na řešení problému, ale hlavně v oblasti prevence a strategického plánování.

Komu je určen

·         Seminář je vhodný pro ředitele, jejich zástupce a zřizovatele  všech typů škol

·         Začínajícím ředitelům, kteří si chtějí vyladit svoji školu a současně chtějí hned od počátku úspěšně předcházet nejrůznějším problémům a krizím, aby neztráceli čas a energii tam, kde není nutno

·         Zkušeným ředitelům s dlouhodobou praxí, kteří jsou současně dobrými lídry, kteří neustále pracují na vylepšení svých škol a neustále porovnávají a prověřují své systémy, aby dosáhli optimálního stavu a neustále se drželi na špici pelotonu.

·         Budoucím ředitelům, kteří potřebují zmapovat své budoucí pracoviště, připravit se na konkurz a vypracovat opravdu dobrou a funkční koncepci.

 Mgr. Miloslav Hubatka

Rozsah/ další údaje jako cena…

Termíny konání otevřených školení

Praha 29. března 2016 od 9:00 do: 14:00 Penzion U svatého Kryštofa http://krystof.cz

Brno 8. března 2016 od 9:00 do 14:00 BrnoOffice www.brnooffice.cz

Cena 1 700,-Kč/ účastníka. U skupin a kolektivů možno dohodnout individuální podmínky a ceny.

Plný rozsah školení je 5 hodin.

         7200,- Kč  pro celé kolektivy a skupiny. U skupin a kolektivů možno dohodnout individuální podmínky a ceny.

 

Vaši objednávku zašlete na adresu hubatka@hubatkaconsulting.cz

Do objednávky uveďte následující údaje:

1.      Název a fakturační údaje školy

2.      Jména osob

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů