Konference Učíme jazyky lépe 2013

Konferencí Učíme jazyky lépe 2013 chceme oprášit myšlenku jazykových laboratoří, připomenout jejich význam a nové možnosti digitálních verzí pro rozvoj dovedností jako jsou mluvení, psaní, čtení a poslechu v cizím jazyce. Chceme ale také dát prostor pro zajímavé jazykové workshopy a zajímavé lektory tak, abychom po celý den konference angličtinářům i němčinářům ukázali, co nejvíce rozměrů v jejich tvořivé práci.

Důležité odkazy:

Navštivte BLOG konference: http://ucimejazykylepe.wordpress.com/.

Téma jazykových laboratoří si zaslouží svoji pozornost, popřípadě si zaslouží i vyvolat diskusi nad pozicí, současným stavem a využíváním jazykových laboratoří na školách. Jejich podoba a nástroje se totiž za poslední roky velmi proměnily. Ať už jazykovou laboratoř využíváte nebo ne, ať už ji máte možnost navštěvovat nebo nikoli, stojí za to objevit její moderní nástroj

Konferenci organizujeme jako první ročník setkání učitelů jazyků základní, středních i vysokých škol. Můžete se těšit na dva termíny 6. června v Českých Budějovicích a 26. června v Olomouci vždy od 9:00 do 15:00.

Proč právě v těchto dvou městech?

V Českých Budějovicích na VOŠ, SPŠ automobilní a technické využívají digitální laboratoř Robotel. Kombinací výborných učitelů a tohoto nástroje vznikl způsob výuky, které je třeba vidět a sdílet.

V Českých Budějovicích jsme přivítali 65 účastníků, kterí pomohli vytvořit báječnou a kreativní atmosféru, děkujeme.

V Olomouci na Fakultě tělesné kultury UP je situace podobná. Berou jako přirozené si výuku připravovat a realizovat v digitální jazykové laboratoři. Vyzkoušíte si vše na vlastní kůži.

V Olomouci se nám nepodařilo naplnit plnou kapacitu, ovšem rozhodli jsme se přizpůsobit konferenci i menšímu počtu účastníků a vyjít vám vstříc. Téma konference totiž stojí za to. Prozkoumejte upravený program, myslím, že se máte na co těšit. 

Příjemnou zprávou je, že na místě vás bude čekat oběd a občerstvení. A ta nejlepší zpráva: vstup na konferenci je zdarma. Účastnický poplatek je uhrazen partnery konference.

Partneři konference:

  • AV MEDIA, a. s.
  • Oxford University Press
  • Robotel, Inc.

 

Přijďte strávit příjemný den ve společnosti vašich kolegů. Těšíme se na Vás.

V případě dotazů nás kontaktujte na emailu vbiskupova@robotel.com.

Realizační tým 

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů