Jak může vypadat moderní škola?

Základní škola v ulici 5. května v Liberci se vydala "SMARTí cestou". Pokročila tak ve své snaze o propagaci technického vzdělání a modernizaci výuky opět o krůček dopředu, stala se SMART Centrem interaktivní výuky a bude se podílet i na realizaci libereckého SMART Klubu.

SMART Centrum interaktivní výuky podporuje nové myšlenky ve vzdělávání a moderní styl výuky. Škola také, stejně jako ostatní Centra interaktivní výuky, orgranizuje školení a semináře s tématem interaktivní výuky pro učitele z širokého okolí.

V rámci dlouholeté úspěšné spolupráce s firmou AV MEDIA, a.s. připravuje ZŠ v ulici 5. května konferenci interaktivní výuky a inovativních vyučovacích metod, nebo-li SMART Klub, který je určen pedagogickým pracovníkům z řad ředitelů a učitelů a uskuteční se 7. května 2014 v odpoledních hodinách.

Na programu libereckého SMART Klubu jsou naplánovány odborné semináře, na kterých se účastníci proškolí v oblasti práce s technologiemi pro efektivní výuku přírodních věd, práce v digitální třídě - výuky budoucnosti, poznají možnosti interaktivních učebnic a dalších digitálních učebních materiálů. Naprostou novinkou bude i workshop k využití stavebnic LEGO Mindstorms na základní škole.

Konference je zdarma a registrovat se můžete zde:
http://www.veskole.cz/seminare-skoleni/detail-1261

Všichni jste srdečně zváni.

 SMART CIV Liberec

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů