Interní lektor - učitel, který školu podporuje v interaktivní výuce

Že dobré odborné vzdělání pro efektivní využití moderních technologií je nezbytné, už dnes ví téměř každý. Novým trendem českých škol je budovat si svou vlastní síť interních lektorů, kteří dále podporují a vzdělávají další členy pedagogického týmu. Staňte se i Vy interním lektorem a pomáhejte svým kolegům v rozvoji nejen interaktivní výuky!

Speciální kurz - Odborné kompetence k lektorování a mentoringu pro interaktivní výuku s ICT, Vás na interního lektora připraví. Absolvováním kurzu vše nekončí! I nadále budete mít příležitost neustálého rozvoje a přísunu čerstvých informací!

Součástí kurzu jsou odborné přednášky i workshopy, které Vám představí nové možnosti práce s interaktivní tabulí SMART Board i autorským programem SMART Notebook. Kromě toho jsou pro Vás připraveny další technologie SMART, se kterými lze v různých fázích hodiny zapojit své žáky. K nim patří SMART Response, SMART dokumentová kamera - jediná na trhu, která podporuje práci s 3D objekty.

Samozřejmě na vlastní kůži zažijete koncept výuky 1:1 společně se SMART Digitální třídou (SDT). Podívejte se na inspirativní videa o zmíněných technologiích zde: http://www.veskole.cz/videa/ (klíčové slovo pro vyhledávání SDT = "digitální").

Jak zapojit do výuky mobilní telefony? To je snadné s Extreme Collaboration, který je během kurzu využíván pro sdílení názorů, myšlenek a nápadů, také k diskuzím nebo sběru odpovědí na dané konrétní otázky.

A není to je o technologiích. Poradíme Vám, jak tvořit efektivní a graficky přehledné a vyvážené digitální učební materiály, jak respektovat autorská práva a jak vše, co potřebujete, správně prezentovat.


Kdy se takový kurz uskuteční?

TErmín: 22. - 24. listopadu 2013 (3 x 8 vyučovacích hodin)

Místo: Říčany u Prahy, hotel Pavilon

Cena kurzu: 8.000,- Kč

(v ceně je zahrnuto ubytování a strava celou délku trvání kurzu, jsou také možné alternativní formy úhrady kurzu  - viz příloha)

Rezervujte si místo na kurzu co nejdříve - můžete již nyní ZDE.

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů