Interaktivní náhledový panel - SMART Podium

Interaktivní panel SMART Podium slouží nejen jako náhledový monitor pro přednášejícího, ale navíc nahradí myš i křídu.

 

Na LCD obrazovce SMART Podia můžete ovládat jednotlivépočítačové aplikace, tak jak jste zvyklí při ovládání myší. Navíc ale můžete perem vpisovat poznámky přímo do promítané přednášky, zdůrazňovat vybraná místa v prezentaci nebo rychle načrtnout jednoduché schéma či graf (a samozřejmě pak vše uložit do PC). Vše se okamžitě zobrazuje na velké projekci za vámi, kde to vidí všichni studenti.   podium   Velká pracovní plocha a přímá integrace se stávající technikou
SMART Podium poskytuje díky širokoúhlé obrazovce velkou pracovní plochu. Kromě poměru stran 16:9 ve vysokém rozlišení nabízí displej volbu formátu 16:10 a 4:3. Dokáže se jednoduše přizpůsobit technice, kterou v současné době používáte. V tomto ohledu je SMART Podium perspektivní investicí i za předpokladu budoucí obměny ostatního technického vybavení.  

Ukládání a sdílení obsahu

Pomocí integrovaného softwaru SMART Notebook si můžete uložit poznámky, snímky obrazovky, obrázky a další obsah do jediného souboru. Jednotlivé poznámky lze taká ukládat přímo do ostatních počítačových aplikací, např. Microsoft PowerPoint, Excel a Word, AutoCAD aj.

Širokoúhlá HD obrazovka

Po připojení SMART Podia SP518/SP524 k počítači můžete jednoduše pracovat na velké širokoúhlé obrazovce (úhlopříčka 47 cm s rozlišením 720p nebo 61 cm s full HD rozlišením 1080p).

Interaktivní obrazovka

Dotykovým perem lze ovládat počítač a vpisovat do různých aplikací elektronické poznámky.

Funkce „uložit“

Uložte si svoji práci do programu SMART Notebook, nebo si ukládejte poznámky přímo do celé řady aplikací včetně programů AutoCAD, Microsoft PowerPoint, Excel nebo Word.

Bezbateriové dotykové pero

Pište plynule a pohodlně pomocí dotykového pera. Místem, kde dochází k interakci s obrazovkou, je hrot dotykového pera. Nemusíte se starat o to, zda se obrazovky náhodou nedotýkáte dlaní nebo rukávem. Pero neobsahuje baterie, proto jsou náklady na jeho údržbu nulové a je vždy připraveno k použití.

Integrovaná tlačítka

Pomocí těchto tlačítek můžete změnit barvu, kterou píšete, použít gumu nebo levé/pravé tlačítko myši, vyvolat klávesnici atd., aniž by se vám na obrazovce hromadilo velké množství ovládacích prvků. Předprogramovaná tlačítka si můžete uzpůsobit, podle toho, co nejvíce používáte.

Vstupy pro USB

Prezentujte jednoduše připojením USB flashdisku. Snadno můžete připojit i vizualizér a další periferie díky třem vysokorychlostním portům podporujícím standard USB 2.0.

Nastavitelný stojan

Nastavte si obrazovku přístroje do úhlu, který vám nejlépe vyhovuje. SMART Podium má rovné boky a naplocho zkosené hrany, takže můžete psát poznámky zcela přirozeným způsobem.

Připojení k videotechnice

Prostřednictvím portů DVI nebo VGA připojte panel k počítači a projektoru. Na SMART podiu uvidíte stejný obraz jako na plátně za vámi.

 

Více informací získáte na info@veskole.cz.

 

 

Více informací získ/áten

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů