Co stihnout o prázdninách?

Celý rok se těšíme na prázdninové měsíce, kdy nás čeká zasloužený odpočinek po náročném školním roce. Prázdniny však nejsou jen relax, sluníčko a dovolená, především závěr letních měsíců je spojen s hektickým obdobím, kdy je potřeba vše přichystat na hladký start nového školního roku.

Na co nezapomenout a co vše připravit ještě, než se školní lavice znovu naplní žáky?

1) Aktualizovat SMART Výukový software na nejnovější verzi.
Ptáte se proč?

  • Uživatele SMART Notebook 11 a starších, se mohou potýkat
    s nekompatibilitou SMART Notebook a Windows 10.
  • S nákupem licencí SMART Výukového softwaru získáte nejen nejnovější verzi SMART Notebooku 17, ale také další aktivity jako jsou: SMART lab, SMART amp, SMART response 2.
  • Adobe Flash končí. O ukončení podpory Adobe Flash se již nějakou dobu hovoří a Flash aktivity nebudou ve SMART Notebook podporované. Některé aktivity jsou automaticky nahrazené novými aktivitami v HTML5, některé staré aktivity
    se otevřou ve webové prohlížeči. Ty statisticky nejméně používané bohužel nepůjdou otevřít vůbec.

2) Kdy jste naposledy prováděli údržbu vaší AV techniky? Prázdniny jsou ideální období, kdy není Vaše AV technika v každodenním provozu a je to nejvhodnější čas k provedení plánovaných zákroků. Kontaktujte naše servisní oddělení a naplánujte si provedení kontroly, která zahrnuje otestování základních funkcí a provedení profesionální základní údržby systému (projektor, interaktivní tabule SMART Board, ozvučení nebo systém projektor, projekční plátno).

3)  Instalovat nově zakoupenou techniku. Pokud novou techniku nemáte, využijte naší akce na řadu SMART Board 800 a dovybavte si třídy.

4) Naplánovat proškolení pedagogů na nový školní rok. Vzdělávání pedagogů je důležité a to, ať už máte v plánu využít vzdělávání pedagogů díky financím z EU šablon, nebo se rozhodnete pro vlastní prostředky. Podívejte se na naši nabídku vzdělávání. Stále máme volné termíny v přípravném týdnu.

5) Při toulkách po ČR se podívejte na některou z našich kulturních expozic.

6) A na závěr to nejdůležitější: odpočívejte a naberte novou energii!

Přejeme Vám krásné prázdniny.

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů