07.10.2019
Virtuální realita ve škole? Ano! Kateřina Kvapilová

Sledovat zblízka sopečnou erupci, ocitnout se mezi lachtany nebo žraloky, prohlédnout si raketoplán a prozkoumat povrch Měsíce, navštívit zajímavá ..

02.01.2017
Vánoční němčina s dotykovými displeji Mgr. Kateřina Kvapilová

V prosinci se i naše škola, ZŠ 5. května v Liberci, díky společnosti AV Media, zařadila mezi ty školy, které mají možnost vyzkoušet a o..

11.04.2016
LEGO výuka děti baví Mgr. Kateřina Kvapilová

LEGO patří k nejoblíbenějším stavebnicím na světě a má obrovské možnosti využití. S jeho pomocí děti mohou nahlédnout pod pokličku vědy a techniky ..

04.02.2015
Konečně digitřída i v Liberci Kateřina Kvapilová

Škola ZŠ Liberec v ul. 5. května se přidala ke školám, které sledují nové trendy ve výuce a které se rozhodly využívat ve své výuce digitální techn..

26.05.2014
Ohlédnutí za SMART Klubem v Liberci Kateřina Kvapilová

Velkou dávku inspirace si pro nás připravili pracovníci AV MEDIA. Díky workshopům na SMART Konferenci v Liberci na ZŠ v ul. 5. května přinesli všem..

04.05.2014
SMART i LEGO - už ve středu v Liberci Kateřina Kvapilová

Jak vypadá práce s digitální třídou? Stále ještě váháte nad tím, jak zapojit žákovská zařízení do výuky? Jak efektivně využívat interaktivní učebni..

17.03.2014
Jak může vypadat moderní škola? Kateřina Kvapilová

Základní škola v ulici 5. května v Liberci se vydala "SMARTí cestou". Pokročila tak ve své snaze o propagaci technického vzdělání a modernizaci výu..

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů