29.10.2021
Programování robotů na základní škole - uce.. Hana Hyksová

Robotické hračky i stavebnice si stále více nacházejí své místo ve výuce. Robotika je nedílnou součástí našeho života. Učitelé připravují své žáky ..

15.02.2018
Robotika a Rámcový vzdělávací program Mgr. Hana Hyksová

Robotika – obor, který v sobě zahrnuje obrovskou řadu očekávaných výstupů Rámcového vzdělávacího programu, ze kterých jsou tvořeny Školní vzdělávac..

04.07.2017
Práce ve skupinách na ZŠ Wolkerova Mgr. Hana Hyksová

Ke konci školního roku 2016/2017, přesněji v květnu a červnu, jsme měli zapůjčené All in One PC, na které jsme se moc těšili. Tyto tablety jsem vyu..

23.05.2017
Soutěžte o ceny s projektem Kraje pro bezpe.. Mgr. Hana Hyksová

Soutěž je realizována v rámci projektu „Kraje pro bezpečný internet“ pro žáky a studenty základních a středních škol. Do čtvrtého ročníku projektu ..

05.12.2016
Soutěž „Hodina programování“, aneb „Hodina .. Mgr. Hana Hyksová

Máte rádi soutěže? Máte šikovné a hravé děti? Oslovila Vás soutěž „Bobřík informatiky“? Neváhejte a přihlaste se soutěže „Hodina kódu“. (Hour of C..

19.10.2016
Soutěž „Bobřík informatiky“ Mgr. Hana Hyksová

Máte rádi soutěže? Máte šikovné a hravé děti? Neváhejte a přihlaste se do národního kola soutěže „Bobřík informatiky“.

14.06.2016
Soutěžte o ceny s projektem Kraje pro bezpe.. Mgr. Hana Hyksová

Soutěž je realizována v rámci projektu „Kraje pro bezpečný internet“ pro žáky a studenty základních a středních škol. Do třetího ročníku proje..

05.04.2016
Konference „Počítač ve škole“ Mgr. Hana Hyksová

Chcete získat nejnovější informace z oblasti ICT? Chcete si vyměňovat a sdílet nové informace? Toužíte být mezi skupinou nadšenců a super lidiček? ..

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů