27.01.2014
10 DŮVODŮ PROČ jít na školení Iva Loužecká, DiS.

Nový seriál, který Vám každý měsíc přinese 10 názorů, myšlenek a námětů na dané téma týkající se vzdělávání v českých školách a jak jinak, než s po..

28.11.2013
Na osmáky hravě? S XC proč ne… Iva Loužecká, DiS.

Hodina dějepisu v osmé třídě. Téma - osvícenský absolutismus v Rusku. Není to nic, co by žáci zrovna hltali. Situace se ovšem zásadně mění, když pa..

28.11.2013
SMART Table ve výuce na ZŠ JUDr. J. Mareše Iva Loužecká, DiS.

Interaktivní stůl SMART Table dostali do své třídy žáci 1. E, kteří budou testovat její možnosti a hlavně využitelnost ve výuce. Během týdne se d..

28.11.2013
Vítězné DUMy z podzimních konferencí SMART .. Iva Loužecká, DiS.

Na podzim proběhlo už druhé kolo soutěže o nejlepší DUM v rámci regionálních konferencí SMART Klub. Inspirujte se vítěznými pracemi a dalšími vybra..

14.10.2013
Interaktivní stůl podporuje spolupráci žáků.. Iva Loužecká, DiS.

SMART Table je velmi efektivní nástroj pro společné vzdělávání žáků, které inspiruje a motivuje a pomáhá všem žákům dosáhnout úspěchu. Součástí výu..

07.10.2013
Nenechte si ujít akční ceny za školení form.. Iva Loužecká, DiS.

Připravili jsme pro Vás speciální nabídku on-line školení ve formě webinářů zdarma nebo za akční ceny! Nenechte si ujít tuto příležitost vyzkoušet ..

09.09.2013
Vyhrajte v celostátní soutěži DOMINO Iva Loužecká, DiS.

Digitální vzdělávací materiály a online služby se stávají nedílnou součástí moderní výuky ve školách a jejich význam stále roste. Soutěž má za cíl ..

09.09.2013
Tvořte DUMy pro tablety Iva Loužecká, DiS.

Fenomén digitálních učebních materiálů - DUMů - ovládl již téměř všechny školy. Novým a trendovým nástrojem dnešní populace, který se velmi rychle ..

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů