04.09.2014
10 DŮVODŮ PROČ učit (nejen) přírodní vědy j.. Iva Loužecká, DiS.

Když se dnešních dětí zeptáte, které předměty je nejvíce ve škole baví, jen málokteré Vám odpoví přírodopis, chemie nebo fyzika. Proč tomu tak ale..

05.06.2014
10 DŮVODŮ PROČ vyzkoušet Google aplikace pr.. Iva Loužecká, DiS.

Společnost Google nabízí zdarma aplikace pro vzdělávání a dává k dispozici nástroje pro komunikaci a sdílení informací a dat, od e-mailové adresy,..

29.05.2014
Poděkování za účast na SMART Klubu nejen pr.. Iva Loužecká, DiS.

Moderní technologie, jako interaktivní stůl pro aktivní spolupráci dětí, nachází větší uplatnění také v předškolním a speciálním vzdělávání. Na vla..

09.05.2014
10 DŮVODŮ PROČ je VÝZVA 51 výhodná a co při.. Iva Loužecká, DiS.

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy vyhlásilo další výzvu k předkládání žádostí individuálních projektů z OP VK s číslem 51.

27.04.2014
Moderní technologie v předškolním vzděláván.. Iva Loužecká, DiS.

Máte obavy před pořízením interaktivní technologie do vaší školky? Zajímá vás, jak na ně děti reagují a zda je vhodné je ve vaší škole mít? Trápí v..

15.03.2014
10 DŮVODŮ PROČ testovat digitálně se SMART .. Iva Loužecká, DiS.

Test je tradiční cesta ověření znalostí žáků celé třídy. Papírová forma nás provázela vždy, a s ní také zdlouhavé opravování a vyhodnocování jedno..

02.03.2014
Zveme Vás na konferenci SMART Klub nejen pr.. Iva Loužecká, DiS.

SMART Klub nejen pro MŠ je již tradiční konferencí zaměřenou na sdílení zkušeností s interaktivní výukou a představující technologické novinky pro ..

23.02.2014
10 DŮVODŮ PROČ mít právě SMART Board Iva Loužecká, DiS.

V dalším díle seriálu 10 DŮVODŮ PROČ se zaměříme na výhody interaktivní tabule SMART Board a potažmo také na autorský program SMART Notebook, kter..

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů