WEBINÁŘE ZDARMA do konce školního roku 2012/2013

Rádi bychom Vás i nadále podporovali v dalším vzdělávání formou našich webinářů, moderní formy on-line školení, a proto pro Vás chystáme množství nových tematicky zaměřených setkání s pomocí videokonference SMART Bridgit a samozřejmě autorským programem SMART Notebook.

Tyto webináře nejsou klasickým školením, ale především inspirativním setkáním. Zúčastnit se jej tedy mohou i mírně pokročilí uživatelé, kteří chtějí najít nové tipy opro vlastní tvorbu DUMů, nebo chtějí s lektorem diskutovat své nápady a neví si s nimi zcela rady.

Množství webinářů je připraveno především pro střední školy, které nyní tvoří DUMy v rámci projektu EU peníze školám. Mezi ně patří webináře zaměřené na autorská práva – co ještě je a co už není v pořádku.

Pro učitele prvního stupně máme odborně zaměřené workshopy, kdy témata jsou: práce s chybou v českém jazyce na 1. stupni, možnosti testování v prvouce, nebo příprava a tvorba DUMů  na podporu nápravy v logopedii.  

Učitelé matematiky základních i středních škol si přijdou na své ve webinářích, které představí nejen práci s nástroji SMART Notebook Math Tools, ale i práci s autorským programem SMART Notebook propojený s oblíbenou aplikací GeoGebra.

V neposlední řadě budete moci navštívit workshopy zaměřené na výuku cizích jazyků jak na základní i střední školu, nebo se nechte inspirovat tipy pro výuky přírodních věd.

 Vyberte si ze seznamu webinářů ten, který Vás nejvíce zaujme zde:

http://www.veskole.cz/seminare-skoleni/tu=webinare

V příloze také najdete článek, který více pojednává o možnostech webinářů v českém školství. V článku mimo jiné najdete názory a doporučení učitelů, kteří se webináře zúčastnili. Článek byl publikován v časopise AV NEWS, který čtvrtletně vydává společnost AV MEDIA, a.s.

Na webinářích se s Vámi těší na viděnou i slyšenou naši lektoři, učitelé s dlouholetou praxí s interaktivní výukou.

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů