Výzva na ŠABLONY II - dotazníkové šetření

Jednou z podmínek podání žádosti do výzvy Šablony II je projít dotazníkovým šetřením. Výstup z dotazníku je povinnou přílohou k žádosti o podporu. 

Navíc stejně jako u projektů Šablony I má žadatel povinnost zvolit min. 1 šablonu rozvíjející nejslabší oblast žadatele, která vyplynula z dotazníkového šetření. A speciálně u střediska volného času musí navolit ještě další povinnou šablonu v oblasti inkluze.

 

Termíny vyplňování:

2.       Školy, které se neúčastnily Šablon I (+ ŠD/ŠK/SVČ/ZUŠ pod stejným RED IZO, nebo samostatně zřízené)

od: vyhlášení výzvy

do: ukončení výzvy

 

1.       Školy, které se účastní/ly Šablony I (+ ŠD/ŠK/SVČ/ZUŠ, pod stejným RED IZO)

od: nejdříve 6 měsíců před ukončením realizace projektu

do: konce realizace projektu (ne po konci!)

 

Na odkaze https://sberdat.uiv.cz/login , vstup do dotazníku se nachází ve spodní části stránky v sekci Šetření OP VVV.

 

 

Dotazník je již nyní zpřístupněn a to v offline verzi, kdy si můžete dotazník prostudovat a vyplnit jako předlohu pro ostrou online verzi. Online verze bude zpřístupněna žadatelům nejdříve 6 měsíců před ukončením realizace projektu. Tzn.: pokud končíte projekt 31.8.2019 bude Vám dotazník online zpřístupněn 1.3.2019.

 

Dále MŠ, ZŠ, které realizují Šablony I - Vyplňují celkem JEDEN dotazník pro Šablony I i pro Šablony II. Pro Šablony I slouží jako vyhodnocení prvního projektu (+ prokazuje posun v případě indikátoru 5 10 10). Pro Šablony II slouží zároveň jako vstupní dotazník – vyhodnocuje aktuální nejslabší oblast. Po vyplnění dotazníku jsou škole vygenerovány výstupy potřebné jak pro ukončení Šablon I, tak pro vstup do Šablon II.

 

Pokyny pro vyplnění dotazníku a příklady jednotlivých dotazníku najdete na stránkách MŠMT, ve spodní části Další dokumenty. Doporučujeme se držet přesných pokynů pro vyplnění, abyste naplnili indikátory v projektu Šablony I a měli kvalitní výstup do projektu ŠABLONY II.

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů