Výukový obsah pro MŠ na portále VeŠkole.cz

Na portále VeŠkole.cz jsou nahrané vedle tisíců DUMů pro ZŠ a SŠ také výukové zdroje pro MŠ včetně výstupů dvou zajímavých projektů, které ukazují možnosti využití multimediální techniky - interaktivní tabule SMART Board pro další rozvoj schopností a dovedností předškolní připravenosti dětí.

Projekt ZŠ a MŠ Přeštice „Pomáháme si vzájemně – učíme mladší“ obsahuje desítky výukových hodin k využití dětmi v MŠ. Digitální učební materiály vytvořili žáci pod vedením paní učitelky Mgr. Naděždy Květoňové v programu SMART Notebook a speciálních grafických programech.

Výstupem projektu ZŠ Štěnovice ve spolupráci s MŠ Štěnovice „Žáci pro školku“ je výukový materiál vhodný pro využití v mateřských školách pro předškolní přípravu dětí, na základní škole v prvních ročnících. Vytvořili je žáci ZŠ Štěnovice pod vedením paní učitelky Mgr. Marie Bečváříkové. Více se o projektu dočtete v článku na našem partnerském portále.

Video z projektu: http://www.youtube.com/watch?v=GnsVEnWEiH4 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů