Vstupte do Klubu ředitelů

Jste ředitel školy? Přidejte se do Klubu ředitelů, prostoru na portále VeŠkole.cz určenému právě Vám, kteří každodenně řešíte strategické, rozvojové, organizační, ale i běžné provozní záležitosti školy.

Kladete si otázky, jak:

  1. Profilovat školu a posilovat její konkurenceschopnost?
  2. Správně implementovat ICT do výuky?
  3. Rozvíjet a motivovat učitele?
  4. A samozřejmě všudypřítomné otázky kolem rozpočtu a financování?

Vytvořit úspěšnou školu je dlouhodobá a náročná práce. Potřebujete nejen být vybaveni ICT pomůckami, ale klíčoví jsou lidé, kteří s nimi budou pracovat (otázka školení, motivace, odměňování…), a způsob zapojení do výuky. Tyto změny samozřejmě ovlivní klima školy a projeví se v tom, jak je škola vnímána okolím, hlavně zřizovatelem a rodiči. Jak to v běžné praxi udělat?

Máte již zkušenosti s interaktivní výukou, se zapojeným žákem – právě zde je sdílejte, inspirujte se, diskutujte a společně hledejme odpovědi na otázky, které Vás zajímají!

Připravujeme rovněž 1. června setkání Klubu ředitelů. Pište nám již nyní náměty, jaká témata byste chtěli řešit, konkrétní dotazy, co aktuálně hýbe českým školstvím…

Chcete získat přístup do KLubu ředitelů? Stačí se registrovat na portále VedŠkole.cz a poslat jednoduchý e-mail se žádostí o zřízení přístupu do KLubu ředitelů na info@veskole.cz .

Těšíme se na Vaše příspěvky i případné osobní setkání.

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů