Upgrade zdarma: Robotel SmartClass+ 4.3.2

Víte, že v rámci tzv. "SW maintenance" máte nárok na upgrade SW jazykové laboratoře Robotel zdarma? A proč jako učitel chtít mít nejnovější verzi SmartClass+ (4.3.2 z června 2019)? Minimálně z těchto 5 důvodů:

 

1. možnost titulkování audia a videa
(lze využít nejen pro trénink překladu, ale učitel může přidat jakoukoliv zprávu, komentář, instrukci - třeba "opakuj 2x")

2. studentská knihovna s tlačítkem obnovení
(když učitel přidá nějaký materiál v průběhu hodiny, nemusí se žák odhlásit/přihlásit, ale jen dá refresh a pokračuje v práci - neztrácíte čas a plynulost v hodině)

3. flashcards ve výslovnosti
(žák při procvičování slovíčka vidí i jeho obrázek - zejm. malé děti potřebují k zapamatování i zrakovou podporu)

4. přidání tlačítka definice při procvičování výslovnosti
(učitel k procvičovanému slovíčku může přidat i překlad, vysvětlení, definici)

5. import médií přímo z CD a import více médií najednou
(učitel jednoduše dostane své audio/video zdroje do laboratoře) 

 

Aktualizace Robotel vydává cca co půl roku, zkontrolujte si raději, jakou verzi sw používáte. Např. pokud máte v laboratoři starší verzi než 4.2, chybí vám tam oblíbené kvízy. Určitě by vám usnadnila práci novinka od verze 4.3.1, kdy administrátor za vás naimportuje hromadně kurzy i seznamy studentů (a oddechnlou si i správci, že mohou importovat jednoduše databázi a neřešit jednotlivě). Verzi SC+ 4.3.2 prostě musíte mít...

 

SW maintenance a upgrade – v rámci projektů zdarma až 5 let!
• pravidelný upgrade SW na nejnovější verzi
• vedle technických vylepšení získáte i nové aktivity a možnosti výuky
Provedení upgradu vyžaduje vaši aktivní podporu na místě a zároveň plně funkční systém. Pokud bude váš člověk na místě k dispozici, upgrade zajistíme vzdáleně (zdarma). Pokud nikoho nemáte, přijedeme na místo osobně a zároveň provedeme prohlídku celé učebny (profylaxe – placená služba)

 

 

Zeptejte se na upgrade vašeho správce ICT nebo konzultanta AV MEDIA!

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů