SMART Výukový software - více možností pro různé typy výuky

Společnost SMART Technologies představila na veletrhu BETT v Londýně novinku z oblasti softwaru - SMART Learning Suite, v češtině "SMART Výukový software". Nejedná se o zcela nový software, ale o balíček výukových sw SMART, který zjednodušuje školám licenční politiku a hlavně přináší uživatelům, včetně českých učitelů, v jednom balíčku vše potřebné pro výuku a ještě něco navíc :-) .

SMART Výukový SW obsahuje nejen 4x aktivaci SMART Notebook, přístup ke všem aktivitám Lesson Activity Builder (LAB), ale navíc získáte i 30x aktivaci SMART amp.

SMART Notebook je celosvětově nejoblíbenější výukový software. Je určený pro učitele, kteří chtějí hodinu žáků připravit zajímavě a zapojit je do výuky. Pomocí SMART Notebooku vzniklo již více než 33 000 Digitálních Učební Materiálů pro interaktivní výuku, které čeští učitele zdarma sdílí se svými kolegy zde na portálu www.veskole.cz.

Lesson Activity Builder (LAB, soubor vyučovacích aktivit) je nástroj pro učitele i žáky, který umožňuje vytvořit interaktivní cvičení během několika minut. Klidně přímo v hodině. LAB obsahuje šablony jednotlivých aktivit, např. seřazování do správného pořadí, třídění slov, zasílání krátkých odpovědí z žákovských zařízení přímo na tabuli a grafická témata, která cvičení přizpůsobí věku žáků, studentů. Učitel tak rychle a jednoduše zapojí žáky přímo v hodině.

SMART amp je cloudovým nástroj pro spolupráci žáků, který umožňuje společné řešení zadání z jakéhokoliv zařízení připojeného k internetu (počítač, tablet, chytrý telefon) ve třídě i mimo ni. Žáci mohou například společně pracovat na domácím úkolu nebo projektovém cvičení, po škole, každý z domova. Cloudové prostředí také umožňuje spolupráci na dálku, ať už v rámci jedné školy, nebo přes půl zeměkoule.

Novinka SMART Learning Suite se již nyní dodává se všemi novými tabulemi SMART Board. Současní uživatelé licencí SMART Notebook, kteří mají aktivní předplatné Advantage, mají možnost stejným klíčem nyní aktivovat i SMART amp.

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů