Nejnovější verze SMART Výukového softwaru 16

Kanadská společnost SMART Technologies koncem dubna představila nejnovější verzi balíčku SMART Výukový software, verzi 16.

Pojďme se společně podívat co je nového:

  • Kompletně přepracovaný systém pro získání zpětné vazby a hlasování response 2. Uživatelské rozhraní je vytvořeno úplně znova s cílem maximálně zjednodušit přípravu otázek a hlasování samotné. Nový systém zapojuje žáky pomocí jejich  chytrých telefonů, tabletů a počítačů, naopak již nebude možné hlasovat clickery původního systému Response/Senteo.
  • Hledání obrázků na webu umožňuje rychle vyhledávat obrázky zadání slova. Stačí zadat např. slovo strom a aplikace automaticky vyhledá na internetu obrázky, na kterých je strom. Pak již stačí obrázek vložit na stránku SMART Notebooku. Všechny takto vyhledané obrázky jsou navíc volně k použití, nemusíte se tak bát problému s autorským zákonem.
  • SMART lab změnil ikonku, místo kouzelného klobouku je nyní figurka ufona. Drobně se také mění název, přestal se používat český překlad Soubor vyučovacích aktivit a i v české prostředí SMART Notebooku se používá výstižný název SMART lab.
  • Přímý přístup z galerie k aktivitám SMART lab uloženým na portálu SMART Exchange, kde již nyní najdete 124 aktivit v češtině, vytvořených českými učiteli.
  • Nová témata aktivit SMART lab, doplněná o zvukové efekty - Rock stars, Monsters a Underwater.

 

SMART Notebook je od letošního roku součástí balíčku SMART Výukový software, který zahrnuje SMART Notebook, SMART lab, SMART response 2 a nástroj pro spolupráci v prostředí internetu SMART amp.

Pokud máte aktivní předplatné SMART Výukového softwaru, aktualizaci vám software nabídne automaticky v blízké době.

Pokud nechcete čekat, můžete si nejnovější verzi stáhnout ze stránek výrobce https://education.smarttech.com/en/products/notebook/download

Pokud aktivní předplatné nemáte a máte zájem o nejnovější SMART Výukový software, kontaktujte svého regionálního obchodního konzultanta AV MEDIA.

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů