SMART Table otestovaly i děti z MŠ Pampeliška ZŠ JUDr. J. Mareše ve Znojmě

Interaktivní stůl SMART Table otestovaly i děti z MŠ Pampeliška. Díky moderní vybavenosti ZŠ JUDr. Josefa Mareše mohou pro svůj rozvoj využívat nejen SMART Table, ale i další technologické vymoženosti dnešní doby už od nejútlejšího věku. 

"Kouzelný stoleček", stejně jako i SMART Board, berou děti jako běžnou součást svého života. Pracují s nimi naprosto přirozeně bez jakýchkoli předsudků. 

 

Skupinka dětí se přirozenou cestou učí spolupracovat při řešení daného úkolu a vzájemně se při práci tolerovat, což je v dnešní společnosti nezbytné. Ovládací ikony na SMART Table jsou rozmístěny v každém rohu stolu, tedy každé dítě spolurozhoduje o řešení úkolu, na kterém je třeba se shodnout. Jinak program nepustí děti k dalším úkolům. Úkoly si pro děti připravují samy paní učitelky a mohou tedy přímo ovlivnit náročnost úloh dle zralosti dětí. SMART Table je další velmi dobrou volbou pro podnícení zájmu dětí o vzdělávání. 

  

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů