SMART Notebook pro iPad - ideální nástroj pro práci v hodině

iPad je školní pomůcka využívaná jako žákovské zařízení každodenní výuky, na kterém se plní dílčí úkoly učitele a výstupy se shromažďují a následně se s nimi pracuje. Pro žáky je přece v hodinách podstatné tvořit, fotit, natáčet a sdílet svoji práci s ostatními. A se SMART Notebook App je to tak snadné ...

SMART Technologies v reakci na obrovskou popularitu iPadu vytvořili aplikaci SMART Notebook App, kterou je možno zakoupit na App Store. Tato verze se od té tradiční liší například tím, že na ní nespustíte flashové aktivity. To by mnozí mohli považovat za nedostatek. Ale tato aplikace se neustále vyvíjí a zdokonaluje, a zejména nabízí možnost rychlého sdílení, protože v ní máte možnost připojit se ke službám Dropbox a Google Drive. Díky tomu sdílíme efektivně práci nejen mezi žáky, ale i mezi žáky a učitelem. 

  

Pro rychlé získání odpovědí nabízí aplikace rychlý přístup k SMART Response VE. Díky tomu SMART Notebook App dokonale splňuje svoji funkci zařízení, které rychle sdílí informace, ale také je dokáže bleskově poskytnout. Škála možností využití je nepřeberná: můžeme získat názory a nápady našich žáků na danou problematiku, zpětnou vazbu při řešení otázek nebo představování nového učiva a podněty při společném řešení problémů.

Notebook 11. Jedná se o nástroje, které jsou pro využití aplikace potřebné. Pomocí pera žáci dokreslují popisy obrázků, propojují jednotlivé pojmy nebo doplňují chybějící pojmy ve vzorcích. Fotografie jsou jedinečná součást projektové práce, žáci mohou například fotit druhy stromů, které vidí na cestě do školy.  Jednotlivé nástroje volíme klepnutím na příslušnou ikonu. Podržením prstu na ikoně otevřeme menu pro změnu jeho vlastností.

       

 

 

 

 

 

 

 

 

Svojí štíhlostí, snadným ovládání a rychlostí splňuje tato aplikace dokonale požadavky pro efektivní zapojení žákovského zařízení. Nelze si přát nic jiného, než její rychlé šíření na žákovských iPadech.

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů