SMART Notebook 15 přichází do škol

23. dubna 2015 spatřila světlo světa nová verze vzdělávacího software SMART Notebook 15, a v tomto článku bychom vás rádi seznámili s jeho novými funkcemi a nástroji.

Lesson Activity Builder

Díky tomuto nástroji můžete vytvářet interaktivní cvičení. Díky nim si žáci snadněji zapamatují informace, slovíčka, názvy předmětů a mnohé další. LAB nabízí dvě možnosti aktivity. První aktivita Otočit je aktivita podobná našemu pexesu a je ideální pro zopakování pojmů a procvičení paměti. Druhá aktivita je Super řazení je interaktivní třídění objektů do kategorií. Kategorie, předmětu a interaktivitu mezi nimi určuje učitel.

 

Concept Mapping (myšlenkové mapy)

Pomocí velmi jednoduchého a intuitivního ovládání můžete tvořit myšlenkové mapy. Je to ideální nástroj pro podporu výuky obzvláště na střední škole.

 

Nové tvary a jejich funkce

SMART Notebook nyní nabízí možnost vložení nových tvarů, jako je například mnohoúhelník a další. Při práci s těmito objekty je možné zobrazovat a nezávisle pohybovat s jejich vrcholy, zobrazovat vnitřní a vnější úhly, délku stran a případně objekty rozdělovat.

 

Kromě nových, již zmíněných, funkcí nabízí SMART Notebook 15 větší rychlost, stabilitu a kvalitnější a rychlejší práci s webovým prohlížečem a GeoGebrou.

 

Věříme, že nové funkce SMART Notebook 15 obohatí výuku na našich školách a přinesou spoustu inspirativních aktivit pro žáky.

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů