SMART Dokumentová kamera 450 nabízí nové možnosti výuky

SMART Technologies přicházejí s novou dokumentovou kamerou, která rozšiřuje možnosti využití zpracování obrazu a zvuku ve výuce. Propojení s autorským programem SMART Notebook a využití 3D objektů je již samozřejmostí. Co dalšího tedy nabízí? Pojďme se společně podívat proč je tento vizualizér skvělým pomocníkem právě pro Vás a Vaše hodiny.

Kamera do tašky

Pryč  jsou časy, kdy přenos a manipulace s kamerou vyžadovalo mnoho času a úsilí. Díky pružnému ramenu se nová dokumentová kamera snadno složí do pevného balíčku o rozměrech Vašeho notebooku a její váha je pouhých 2,5 kg. Díky tomu ji můžete bez problémů přenášet z jedné třídy do druhé a využít ji jako součást školních experiment. 

Skvělá kvalita snímků / Nahrávání audia a videa

Kamery SMART Technologies se vždy vyznačovaly skvělou kvalitou snímaného obrazu. Jinak tomu není ani v případě SDC 450. Stačí snad zmínit, že veškerými specifikacemi SDC 450 vysoce převyšuje předchozí řady. Výběrem: 5 MPx, 8x optický a 10x digitální zoom, navíc umožňuje natáčet vlastní video ve full HD kvalitě. Nejenže lze využít režimu mikroskop, ale vizualizér můžete také připojit ke skutečnému mikroskopu (klasickému či digitálnímu - obrázek představuje řešení se staší verzí SDC 330) a sdílet mikrosvět s pomocí nastavení "plné obrazovky" celé třídě. V tmavších částech třídy Vám dobře poslouží LED osvětlení.

Učitel bez starostí

Stačí jedno kliknutí pro propojení s autorským programem SMART Notebook. Učitel může ve vysoké kvalitě sdílet s celou třídou reálné předměty, pracovní listy - prázdné i vyplněné žáky, části učebnic nebo encyklopedií, časopisů a knih. Ale nejedná se jen o předměty statické, nyní je snadné natáčet videa, záznamy školních experimentů nebo tvořit galerie obrázků, například formou sady časovaných snímků - například žáci mohou sledovat průběh růstu rostliny, kterou sami zasadili. Ovládání kamery je velmi jednoduché a intuitivní nejen na ní samotné, ale takév prostředí SMART Notebooku, což nabízí její umístění blíže k oknu a přirozenému světlu a ovládat ji přímo u interaktivní tabule. 

Objevte nové možnosti výuky s 3D objekty

Díky magické kostce není problém ovládat 3D objekty a využívat možnosti smíšené reality. Díky tomuto zařízení se limity využití technologií ve třídě opět výrazně posouvají a vyučující mohou svým výkladem dosáhnout dokonalejší názornosti. 3D obsah, mnohdy doplněný o atraktivní animace, jsou k dispozici na portále SMART Exchange. Opravdu rozsáhlou nabídku naleznete také na Trimble 3D Warehouse, databáze podporovaná společností Google.


Ukladání a sdílení obsahu

Vytvořené snímky nebo videa lze ukládat a sdílet hned několika způsoby. Kromě vnitřní paměti jsou k dispozici SD karta nebo snadno a rychle využitelný USB disk.

SMART Dokumentová kamera 450 je užitečným pomocníkem Vaši výuky a je výborným řešení také pro Vaši školu.

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů