Šablony pro Zš a Mš I. - termín vyhlášení výzvy /aktualizace/

Termín vyhlášení výzvy na zjednodušené projekty pro Zš a Mš I. je za dveřmi, jen ještě nevíme, za kterými. Předpokládaný termín pro zveřejnění výzvy a zpřístupnění žádostí o podporu v IS KP14+ včetně kompletní závazné dokumentace byl MŠMT avizován na týden od 30. května 2016, takto se bohužel nestalo. MŠMT stále projednává s EU komisí zejména šablony na osobnostní rozvoj pedagogů, tedy DVPP. Nově předesílaný termín vyhlášení je tedy na týden od 13.6.2016.

 

 

MŠMT udělalo malé změny  v technické části výzvy. Výzva byla rozdělena na výzvu pro méně rozvinuté regiony (číslo výzvy 02_16_022) a pro více rozvinuté regiony = Praha (číslo výzvy 02_16_023). Věcné zaměření výzev a celková alokace obou výzev zůstává nezměněna.

 

V přílohách najdete přesné znění jednotlivých výzev: pro méně rozvinuté regiony i pro Prahu a upřesněný seznam šablon s jejich podrobným popisem.

 

Dále Vás srdečně zveme na semináře pořádané ve dnech 15. 6. 2016  a 20.6.2016 v Praze, na kterém představíme řadu praktických rad a doporučení pro přípravu i realizaci projektu, včetně zkušeností z dřívějších obdobných projektů v jiných regionech. Účastníci semináře navíc získají šikovnou kalkulačku, která Vám pomůže si rychle a jednoduše spočítat rozložení projektových financí pro Vaši školu. Hlásit se můžete na tomto odkaze.

 

V případě zájmu o další informace či konzultace se můžete obrátit přímo na mne (andrea.jahnicka@avmedia.cz) nebo na kolegy z jednotlivých regionů.

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů