Děkujeme za vaši zpětnou vazbu

Na přelomu letošního dubna a května proběhl na vybraných školách průzkum spokojenosti s řešeními dodávanými společností AV MEDIA, a.s.

Oslovili jsme 215 ředitelů nebo jejich zástupců škol, kterým jsme dodali ICT technologie mezi které nepatří jen interaktivní tabule SMART Board, ale také jazyková laboratoř Robotel nebo měřicí systémy PASCO.

Ptali jsme se na spokojenost s AV MEDIA jako dodavatelem ICT řešení i na doplňující otázky ohledně nákupu dalších interaktivních tabulí nebo investice do školní infrastruktury.

 

Nejvíce si ceníte přístupu našich obchodních konzultantů, flexibility a vstřícnosti. Máme ale i pár oblastí, ve kterých se můžeme zlepšit a to je například rychlost a cena servisu nebo dodací lhůta.

Děkujeme Vám za důvěru a ochotu, se kterou jste nám odpovídali. Zpětná vazba je pro nás důležitá a vážíme si času, který jste nám věnovali.

Tým AV MEDIA, a.s.

 

 

 

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů