Pozvánka na Den otevřených dveří "I ve mně je lídr"

Vážení partneři ve vzdělávání!

Dovolte mi, abych Vás jménem mezinárodní společnosti Franklin Covey a našich Vážených kolegyň a kolegů ze Základní a mateřské školy Pohádka v Hradci Králové pozval na Den otevřených dveří, jenž škola pořádá v sobotu 12.12.2015 dopoledne (podrobněji v pozvánce).

Jedinečnost vánočního setkání ve škole v Mandysově ulici spočívá v tom, že školu a její koncept učení, založený na vedení sebe sama a druhých, představí sami žáci. V mnohém běžná sídlištní škola je tak v České republice první, která po vzoru dalších škol ve světě pořádá svůj „Leadership Day“.

Více o procesu I ve mně je lídr, který je zaměřen na potenciál v každém dítěti, naleznete v přiloženém letáku. Nejen výzkumy (http://www.theleaderinme.org/what-is-the-impact/ ), ale především narůstající počet škol ve světe každý den ukazují, že i v rozvoji dovedností pro život lze definovat měřitelné ukazatele a dosahovat výsledků.

 

V případě zájmu a o jakékoli podrobnější informace mne neváhejte kontaktovat.

 

Přeji krásný adventní čas,
s úctou

  Mgr. Ondřej Bárta

  manažer programu I ve mně je lídr
  ondrej.barta@franklincovey.cz
  +420 739 073 178


http://www.franklincovey.cz/pro-skoly/

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů