Poslední volné termíny pro prázdninovou údržbu techniky!

Využijte letních prázdnin k preventivní kontrole a případnému vyčištění a nastavení vaší AV techniky v učebnách či jazykové laboratoři. Zajistíte si tak, že nový školní rok poběží bez nenadálých komplikací a starostí.

Naše prázdninové kapacity se rychle plní, rezervujte si termín co nejdříve - kontaktovat můžete svého obchodního konzultanta nabo přímo servisní oddělení na e-mailu servis.praha@avmedia.cz 

Právě preventivní údržba technologie provedená odborně vyškoleným technikem AV MEDIA zaručí vyšší spolehlivost a spokojenost pedagogů při jejím každodenním využívání ve výuce.

Naplánujte si tedy s námi provedení kontroly, která zahrnuje otestování základních funkcí a provedení profesionální základní údržby systému projektor + interaktivní tabule SMART Board + ozvučení nebo systém projektor + projekční plátno. Znečištění projektoru snižuje kvalitu zobrazení, jasový výkon a zkracuje životnost lampy i samotného projektoru.

Pravidelná údržba je vhodná i pro jazykové učebny Robotel, kde profylaxe zajistí plně funkční učebnu a bezproblémový upgrade softwaru. 

Na základě provedených prací obdržíte protokol o zjištění technického stavu zařízení a provozu, včetně případných doporučení na změnu provozních činností  či inovaci systému.

 

AV technika v učebnách

Program preventivní péče pro učebny s projektorem a interaktivní tabulí SMART Board, případně projekčním plátnem. Zajišťuje pravidelné kontroly, otestování funkcí systému a základní údržbu (čištění vzduchových filtrů projektorů, kontrolu provozních hodin světelných zdrojů, orientace SMART Boardů a opotřebení u dalších částí zařízení).

Profylaxe.pdf 

 


Jazykové laboratoře
Program preventivní péče pro digitální jazykové laboratoře Robotel SmartClass+. Profylaxe obsahuje vedle obecné kontroly pracovních stanic, sluchátek, kabeláže atd. i cílený test obrazu, zvuku a ovládání v rámci jazykové laboratoře, připojení a nastavení Homeworku a MAD klientů a dalších prvků potřebných pro bezproblémový chod učebny. Zkotrolujeme i verzi SW a případně budeme řešit aktualizaci. 

Robotel_technicka_podpora.pdf 

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů