Ohlédnutí za SMART Klubem v Liberci

Velkou dávku inspirace si pro nás připravili pracovníci AV MEDIA. Díky workshopům na SMART Konferenci v Liberci na ZŠ v ul. 5. května přinesli všem zúčastněným nejžhavější aktuality ze světa moderního vyučování.

Celá konference se nesla v duchu jejího hlavního cíle – pomocí zapojení moderních technologií zvýšit motivaci žáků. Měli jsme možnost vyzkoušet si na vlastní kůži práci v digitální třídě, seznámit se s prací i výhodami interaktivních učebnic, vrhnout se do experimentování v přírodních vědách, vyzkoušet si interaktivní stolek SMART Table i LEGO roboty. Dále jsme měli možnost zjistit, co jsou to žákovské DUMy i co je nového ve SMART Notebooku 14 a jak účelně propojit žákovská zařízení do výuky.

Velký dík patří firmě AV MEDIA za uspořádání a vzornou organizaci této skvělé akce, která celá proběhla ve velmi příjemné a přátelské atmosféře, a i na základě zpětné vazby od účastníků SMART Klubu v Liberci lze říci, že uskutečněné workshopy byly přínosné a opravdu inspirující.

SMART Klub v Liberci

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů