Novinka - SMART Board řady M600

Firma SMART Technologies navazuje na nejrozšířenější modelovou řadu SMART Board 600, které se jen v České republice prodalo přes 10 000 kusů a přichází na trh s novinkou - tabulí SMART Board řady M600.

SMART Board se stal symbolem změny způsobu výuky. Propojením s počítačem a internetem přibližuje způsob výuky potřebám dnešních žáků a studentů a zároveň je dokáže velice dobře zapojit do samotné výuky. Budoucnost je v intuitivním multidotykovém řešení a ovládání gesty.

Úplně nová řada M600 si bere to nejlepší ze svých předchůdců přináší:

  • 2 současné dotyky pro opravdovou spolupráci žáků u tabule
  • multidotyková gesta pro intuitivní ovládání objektů
  • intuitivní lištu pro jednoduchý výběr nástrojů a přepínání barvy popisovače
  • pevnou kovovou desku pro maximální odolnost
  • speciální matnou projekční folií pro eliminaci odlesků a oslnění
  • SMART Ink pro snadné zapisování textu a lepší čitelnost

… a samozřejmě také celosvětově nejrozšířenější a nejoblíbenější autorský nástroj - SW SMART Notebook 2014 

Společně se SMART Boardem řady M600 získáte bezplatné aktualizace sw SMART Notebook po dobu jednoho roku. Příští verze, verze SMART Notebook 2014, bude představena na jaře 2014 a bude dále rozvíjet možnost tohoto populárního autorského nástroje směrem k zapojení tabletů, chytrých telefonů a počítačů do výuky. Součástí SMART Notebook 2014 budou aplikace SMART Response VE a Extreme Collaboration.

Nově v ceně softwaru bude i SMART Ink (nástroj pro ručně psaný text), nástroje Math Tools (pro výuku matematiky) a 3D Tools (zobrazení a ovládání 3D objektů)

- SMART Response VE umožňuje rychle získat přehled o pochopení probrané látky formou hromadného hlasování s okamžitý grafický zobrazením výsledků nebo testem, kdy každý odpovídá svým tempem a odpovědi odesílá po dokončení testu. SMART Response VE umožňuje odpovědi ze žákovských zařízení  a to formou ano/ne, pravda/nepravda, výběr jedné nebo více možností a také číselnou a slovní odpověď.

- Extreme collaboration (XC) pro SMART Notebook™ umožňuje větší zapojení žáků do diskuze posíláním odpovědí, nápadů formou textových odpovědí, anebo obrázků z jejich mobilních zařízení, které se zobrazí celé třídě na stránce v prostředí SMART Notebook a umožňuje tak odpovědi dále zpracovávat v rámci společné práce celé třídy nebo skupinek žáků.

Pokud vás novinka zaujala, můžete využít naší jedinečné nabídky na koupi nejnovějšího modelu SMART Board řady M600 za mimořádnou cenu!

 

Antonín Růžička, produktový manažer, AV Media 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů