Nová generace interaktivních materiálů OUP

Classroom Presentation Tool je novou generací interaktivních materiálů a náhradou za dnes již technologicky překonaný systém tzv. iTools.

Tento systém je součástí všech našich nových materiálů, postupně však nahrazujeme iTools také u vybraných kurzů stávajících. Classroom Presentation Tool proto nabízíme nově pro Project 4th edition, Insight, Headway 4th edition a English File 3rd edition.

Hlavním rozdílem a výhodou zároveň je skutečnost, že Classroom Presentation Tool není třeba instalovat z disku, ale po zadání kódu jej uživatelé lehce stáhnou z internetu a uloží. Následně pak již mohou pracovat „offline“, tak jak byli doposud zvyklí, na interaktivní tabuli, s počítačem a dataprojektorem nebo s tabletem. Nový systém přináší lehce obměněné uživatelské prostředí, nové funkce a možnosti využití.

Systém není nijak složitý na ovládání, nicméně jsme připraveni zájemcům vše předvést osobně přímo ve školách. Stačí kontaktovat regionální zástupce Oxford University Press.

Aktuální informace k produktům Classroom Presentation Tool naleznete zde.

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů