Nechybujte.cz

První komplexní a aktuální internetový portál o češtině nakladatelství Lingea

Stránky www.nechybujte.cz jsou první komplexní a aktuální internetový portál o češtině. Je vyvrcholením více než šestnáctileté práce týmu Lingea s.r.o. Portál je veřejnosti k dispozici zdarma.

Kromě Slovníku současné češtiny, Pravidel českého pravopisu, Slovníku českých synonym a nástroje pro doplnění diakritiky je zde k dispozici i podrobná Gramatika češtiny.  Smyslem portálu je usnadnit uživatelům češtiny vyhledávání správných podob slov, jejich tvarů i synonym a také přispět k  rozvíjení jazykové kultury.

 

Nejnovější verze usnadňuje orientaci v prostředí také žákům a studentům, kteří se učí češtinu jako cizí jazyk. K dispozici je ovládání v češtině, angličtině, němčině, ruštině, ukrajinštině, polštině, slovenštině a vietnamštině.  Na jazykových datech neustále pracujeme, aktualizujeme a doplňujeme zejména český výkladový slovník.

 

Věříme, že portál bude užitečnou pomůckou také pro základní i střední školy. Kromě jeho nesporných kvalit také proto, že jej nabízíme zdarma. Vyzkoušejte si jej.

 

Lingea s.r.o.

Vackova 9, 612 00 Brno

www.lingea.cz    

www.nechybujte.cz

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů