Nechcete přijít o své LATy? Převeďte je na LABy!

Máte oblíbené LAT aktivity a nechcete o ně přijít? Firma Adobe postupně ukončuje Flash a v nové verze sw už tuto technologii nepodporují. Týká se to i SMART Výukového sw. Možná i vy kvůli LATům zůstáváte u zastaralé verze SMART Notebooku 11. Tím se ale můžete dostat do problémů s kompatibilitou s aktuálním operačním systémem a navíc přicházíte o spoustu skvělých možností nového SMART Výukového softwaru! 

 

Není už žádný důvod setrvávat u staré verze SN 11. Aktuální SMART Notebook můžete mít zdarma. A převést LATy nebo si vytvořit nová cvičení je jednoduché, pomůžeme vám.

Připravili jsme pro vás na podzim sérii webinářů zdarma, kde vám ukážeme, jak si můžete oblíbené LATy převést do nového fungujícího formátu nebo si jednoduše během minuty vytvořit pomocí předpřipravených šablon nové neokoukané aktivity LAB. Nebo se můžete přihlásit na některé z našich prezenčních školení (opět zdarma).

 

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů