Konference FRAUS pro učitele cizích jazyků aneb Jarní inspirace do výuky

Vyberte si z pestré nabídky více než dvaceti seminářů a přijďte spolu s námi načerpat inspiraci do svých hodin angličtiny, němčiny, francouzštiny, španělštiny a ruštiny.

Namixujte si koktejl seminářů dle své chuti!
ZŠ Kunratice, Praha, 2. dubna 2016

Přijďte společně s námi oslavit 25. narozeniny Nakladatelství FRAUS a načerpat inspiraci do výuky cizích jazyků na ZŠ, SŠ a JŠ.
Program konference se skládá ze 4 bloků seminářů v 7 paralelních sekcích. Účastníci si mohou vybrat z pestré nabídky více než 20 seminářů. Semináře se věnují nejen využití zajímavých metod, digitálních a mobilních technologií, ale také trendům a novinkám ve výuce cizích jazyků. Velký prostor je věnován také praktickým tipům a sdílení příkladů dobré praxe.

Lektoři: Mgr. Jana Čadová, Oxana Dzugkoeva, Joanna Kosta, Corinne Veisy, Mgr. Oldřich Ježek, Adam Jelínek, Mgr. Varvara Golovatina, CSc., Ing. Carlos Eladio Torres, PhD., PhDr. Sylva Nováková, Ph.D., Prof. PhDr. Věra Höppnerová, DrSc., Marta Guzman, Doc. Pavla Zajícová, Ph.D., Mgr. Barbora Benešová, Mgr. Dalibor Dostál, PaedDr. Milena Zbranková, Angela Cathleen Princ, M.A.

Součástí konference je nejen výstavka Nakladatelství FRAUS, Cambridge University Press, EDELSA a Didier, ale také počítačová učebna s tablety, kde si můžete po celý den vyzkoušet nejrůznější elektronické a digitální produkty, včetně práce se SMART Board.

 

Program konference a přihlášení na https://seminare.fraus.cz/

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů