Nové možnosti s programem SMART Notebook 11

Kombinace toho nejlepšího v programu SMART Notebook s tím nejlepším na internetu.

Více interaktivity v hodinách díky novým účinnějším nástrojům.

SMART Notebook 11 nabízí mnohem kreativnější možnosti a flexibilitu, než kdykoliv předtím. Množství nových nástrojů a funkcí vám pomůže snadněji a rychleji vytvářet efektivní digitální učební materiály, které vtáhnou žáky do výuky. Zapojení žáků nabírá na intenzitě a činnosti jsou poutavější.

A jaké jsou ty nejnovější vyzkoušené novinky?

Hlavní úprava je v designu tzv. kontextového panelu nástrojů a umožňuje mnohem jednodušší a více intuitivní ovládání. Učitel má všechny nástroje i možnosti změny jejich vlastností takřka na dosah ruky. Jsou k dispozici kdykoliv je potřebujete, bez zbytečného hledání a dalšího proklikávání.

Asi nejzajímavější novinkou je Tvůrce cvičení, který umožňuje jednoduchou tvorbu vlastních flashových aktivit, nebo integrovaný internetový prohlížeč přímo ve výukové aktivitě pro snadné a rychlé vyhledávání potřebných informací. 

Mezi další novinky patří:

- miniaplikace (widgety), které vaše DUMy vyloženě rozhýbou. Stáhnout do svých výukových hodin je můžete ze stránek SMART Exchange.

- vylepšené funkce tabulky - stínování buňky nebo úprava vlastností tabulky je mnohem snazší.

- rychlé obnovení stránky pro další využití připravené aktivity s pomocí jedné ikony.

- vkládejte snadno a rychle vlastní zvukové nahrávky - metodické poznámky, zadání úkolu aj.

- tvořte ve svých hodinách autentické kreslené obrázky s nástrojem barevná tužka ("pastelka").

- vlastní kreativní pero a výplň vlastních tvarů obohatí vaše DUMy i výuku.

Nové výukové materiály - cvičebnice

Od nového školního roku, tj. 2012 / 2013, jsou všechny úrovně školení společnosti AV MEDIA, a.s. zaměřena právě na SMART Notebook 11. S novou verzí programu přicházejí také nové výukové materiály - cvičebnice, které vás naučí vytvořit efektivní DUMy již od prvního školení.

Školením vás bude provázet 1 z 120 certifikovaných lektorů - učitelů, kteří mají množství zkušeností a novou verzi programu již ve své výuce využívají.

Webinář - forma on-line vzdělávání

Novinkou ve školním roce 2012 / 2013 budou webináře - on-line školení na verzi SMART Notebook 11 přes videokonferenční systém SMART Bridgit. Školení, které probíhá u počítači v teple domova.

Více informací o těchto webinářích najdete v dalším článku, jež bude také součástí newsletteru. Zaregistrujte se k odběru a newsletter s nejnovějšími informacemi z dění ve světě interaktivní výuky vám pošleme každý měsíc.

 

Více informací k programu SMART Notebook najdete také v článku zde.

Více informací o licennčí politice SMART Notebook 11 také v článku zde.

Intenzivní kurz, který je zaměřen nejen na SMART Notebook 11 v článku zde.

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů