Jak rozmluvit žáky v hodinách cizího jazyka?

Jak zlepšit komunikační dovednosti žáků v cizích jazycích? Jak docílit většího zapojení žáků v hodinách? Jak jim dát více prostoru pro mluvení? Jak jim dát zpětnou vazbu o jejich jazykových pokrocích?

Jedinečný systém pro rozvíjení jazykových schopností žáků Robotel SmartClass+ toto všechno dovede.

Dá se využít pro prezentaci učitele nebo žáků, dále se hodí
pro individuální podporu jednotlivých žáků, pro samostatnou práci žáků se záznamem (nahráváním), práci ve skupinkách, případně
ve spojení se systéme Robotel SmartClass+Homework i pro zadávání a plnění domácích audio-úkolů. Samozřejmostí je podpora různých audio-video zdrojů, sdílení materiálů. To vše pod plnou kontrolou vyučujícího. Nespornou výhodou je spolehlivost a kvalitní bezporuchové zpracování celého systému.

Systém využíváme při různých projektových činnostech jako je například dabing, komunikace v rámci mezinárodních projektů nebo příprava různých školních audio prací žáků.
Robotel používáme na naší škole již od roku 2011 a učebna je
v neustálé permanenci. Každá jazyková skupina ho využívá alespoň jednou týdně a žákům tak umožňuje větší zapojení do hodin cizího jazyka.

Pokud chcete tedy žákům dát více prostoru pro komunikaci, systém Robotel SmartClass+ je ideální pomocník.

Mgr. Roman Kopecký
ZŠ Boženy Němcové, Jaroměř

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů