Jak jste na tom s čtenářskou gramotností? Vyzkoušejte si...

Klesající čtenářská gramotnost českých dětí je stále palčivým tématem. Náprava je však v prostředí inkluzivního školství velmi náročná vzhledem k obrovské variabilitě potřeb jednotlivých dětí.

AV MEDIA nabízí školení Čtenářské gramotnosti pro základní
a mateřské školy, které současného pedagoga obohatí. Zaměříme se na aktivity vhodné pro začátečníky i pokročilé čtenáře a představíme si výukové metody a aplikace, které jsou vhodné jak pro skupiny, jednotlivce, či frontální výuku.

Součástí školení je práce v aplikaci Včelka, jejíž cílem je zlepšit úroveň čtení dětí na ZŠ a předškolním vzdělávání. Ve svém principu se snaží s dítětem pracovat podobně jako speciální pedagog, tedy neustále vyhodnocovat aktuální schopnosti dítěte a přizpůsobovat jim seznam zábavných interaktivních cvičení. Těch je k dispozici přes 100 a jsou určeny pro trénink čtení jak při skupinové práci na projektoru nebo interaktivní tabuli, tak pro samostatnou práci dětí na hodinách náprav nebo při inkluzivní výuce. Zároveň díky digitální formě šetří čas strávený přípravou a kopírováním materiálů (cvičení se generují během pár vteřin z databáze tisíců slov). Všechny výsledky dítěte jsou ukládány a je možné je sdílet mezi rodiči, učiteli a dalšími odborníky.
Nově Včelka rozšířila nabídku cvičení čtenářské gramotnosti o 17 nových cvičení. Díky tomu je nyní program vhodný i pro starší žáky.

Aby si učitelé Včelku v klidu vyzkoušeli, nabízíme školám možnost získat nezávaznou bezplatnou zkušební licenci do září 2017.
V případě zájmu kontaktujte: skoleni@avmedia.cz

Zájemcům rovněž nazíme možnost bezplatné účasti na webináři:
Jak na čtenářskou gramostnost s AV MEDIA.
Neváhejte se přihlásit.

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů