Jak aktualizovat SMART Notebook na verzi 15.2

SMART Notebook se na poslední verzi 15.2 neaktualizuje automaticky. Chcete využívat nejnovější nástroje a obrázky? Jednoduše vás provedeme aktualizací. Není třeba znovu zadávat licenční klíč.

1. Klikněte na odkaz "Looking for an older version of Notebook or know what software you need?", není nutno zadávat znovu licenční klíč:

2. Vyberte z rozbalovacího seznamu verzi 15.2, v zaškrtávacích polích zvolte "Windows" a "Web installer":

 

Spustí se standardní průvodce instalací a "odklikáním" jednoduše získáte nejnovější verzi SMART Notebook 15.2.

 

Proč aktualizovat? Získáte výborné nástroje pro výuku a zapojení žákovských zařízení či třeba také aktuální předchystané výukové aktivity LAB vhodné i pro vyšší třídy ZŠ či SŠ nebo naopak obrázkové pro MŠ a 1. stupeň.

 

 

 

 

K odkazu na verze softwaru se případně dostanete kdykoliv přes navigaci na stránkách výrobce:

1. Na stránkách výrobce http://home.smarttech.com/ klikněte vpravo nahoře na část "Support" a vyberte "Downloads and Drivers":

 

2. Vyberte "SMART Notebook collaborative learning software":

 3. Klikněte na odkaz "Looking for an older version of Notebook or know what software you need?", není nutno zadávat znovu licenční klíč, a stáhněte si potřebnou verzi:

 

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů