DVPP do šablon II - cizí jazyky

Připravili jsme pro vás nová školení, která se zaměřují na rozvoj dovedností, znalostí
a kompetencí v daných tématech a na využívání efektivních vyučovacích metod
v oblasti rozvoje cizích jazyků na 1. a 2. stupni ZŠ. Seznámíme vás se spoustou zajímavých metod, aplikací a odkazů vhodných k doplnění hodin cizího jazyka.

Ve školení Gamifikace ve vzdělávání se účastníci dozvědí základní principy gamifikace a naučí se používat podpůrné online aplikace. Školení Zprostředkované učení nabídne základní principy zprostředkovaného učení a formativního hodnocení a bude vedeno částečně zážitkovou metodou.

A to není vše, máme pro vás připravená další zajímavá témata jako jsou: Možnosti domácí přípravy, Využití stolních, deskových a dalších her v hodinách cizího jazyka, Projektová výuka, Interaktivní učebnice, zdroje materiálů a pracovních listů a v neposlední řadě Využití SMART Výukového softwaru v hodinách cizího jazyka.

Máte jazykovou laboratoř Robotel a nevíte, jak s ní pracovat? Využijte prostředků EU šablon a objednejte si školení, kde se zaměříme na konkrétní aktivity,
např. konverzační cvičení, procvičování gramatiky, trénujeme výslovnost aj.

 Za přípravou školení jsou dva nadšenci a zapálení pedagogové, jazykáři:
Mgr. Roman Kopecký (ZŠ B. Němcové, Jaroměř) a Mgr. Jan Juříček (ZŠ Strossmayerovo nám., Praha).

Školení vám pomohou lépe využívat technických prostředků a ukáží nové trendy vzdělávání v oblasti cizích jazyků.

Těší se na Vás garanti školení Roman a Honza a tým lektorů jazykářů.

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů