DUMy on-line: na VeŠkole.cz

Hledáte kvalitní DUMy? Potřebujete internetové úložiště pro sdílení DUMů jakožto výstupů EU projektu? Jasná odpověď: www.VeSkole.cz. Neztrácejte čas náhodným „googlením“, portál Veškole.cz nabízí ke stažení tisíce prověřených kvalitních hodin a denně přibývají desítky nově nahraných.

Portál VeŠkole.cz zde funguje již od roku 2004 a soustředí kolem sebe zájemce o interaktivní výuku. Nyní dosahuje návštěvnost úctyhodných 40 tisíc návštěv měsíčně, což svědčí o mnohém. Dlouhodobě se daří soustředit zde nápady, tipy a inspiraci pro učitele, portál se stal prostorem pro sdílení zkušeností českých škol a především zde vždy najdete kvalitní zdroje pro interaktivní výuku, DUMy.

Zdrojům na VeŠkole.cz věnujeme velkou pozornost. Proto zde najdete velké množství DUMů pro nejrůzné předměty i všechny stupně škol. Avšak nejde jen o kvantitu, ale především o kvalitu. Dbáme na dodržování autorských práv a především každý nahraný zdroj je hodnocen zkušeným lektory. Hodnocení se zobrazuje u každého zdroje, nejlepší zdroje vždy najdete zařazeny hned nahoře. Takže při stahování hodin z VeŠkole.cz si můžete být jisti, že získáváte kvalitní prověřené zdroje, které můžete bez obav použít ve své hodině.

Děkujeme Vám za přízeň a sdílení Vašich nápadů a DUMů a chystáme pro Vás i v tomto roce další novinky a vylepšení. 

Váš tým VeŠkole.cz

 

Ještě VeŠkole.cz nepoužíváte? Vyzkoušejte některé z doporučených DUMů ve své hodině a uvidíte, jaké zapojení žáků vám to přinese. Přidejte se se svými zdroji a využijte portál jako bezplatné úložiště.

Proč používat Veskole.cz?

1. NEJVÍCE KVALITNÍCH ZDROJŮ PRO INTERAKTIVNÍ VÝUKU

  • přes 7 000 prověřených, ohodnocených, výukových objektů
  • pokrytí různých předmětů i stupňů škol
2. DOSTUPNOST A PŘEHLEDNÉ VYHLEDÁVÁNÍ
  • podle klíčových slov (autor, škola, název zdroje, téma, hledaný pojem)
  • podle předmětu umožní učitelům vyhledávat aktuální práce svých kolegů z 1. stupně či stejné aprobace
  • podle typu souboru
  • podle kvality  (hodnocení) - výukové zdroje jsou seřazeny podle známky (1* - 4), kterou obdržely při hodnocení před vlastním publikováním na portále

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů