Doporučení European Schoolnet pro efektivní využívání interaktivní tabule.

Pracovní skupina pro interaktivní tabule při European Schoolnet uskutečnila celoevropský výzkum využívání interaktivních tabulí společně s univerzitou Wolverhampton pod názvem EUSCRIBE.

Plná verze je k dispozici na portále určeném pro tuto pracovní skupinu včetně dalších zajímavých článků. Byla zároveň vydána i zkrácená verze těchto doporučení, jejichž verze se nyní připravuje v Národní agentuře evropských programů. Originální dokumenty jsou dostupné na níže uvedených odkazech. Nám nezbývá než konstatovat, že některá doporučení mají až příliš obecný charakter a že je škodou, že v příručce nejsou shrnuty zkušenosti českých škol,kde se interaktivní tabule využívají víc než hojně. Myslím, že po zhlédnutí těchto dokumentů. K české verzi této příručky přineseme řadu doplňujících komentářů.

EUSCRIBE doporučení pro využití interaktivních tabulí - plná verze

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů