Cloud + nový způsob výuky = SMART amp II.

minulém článku na stejné téma jsem vysvětlovala, co vlastně SMART amp je. Myslím, že už nastal čas pro další pokračování. Věnovat se budu tématům:

  1. Jak získat SMART amp
  2. Další zkušenosti se SMART amp
  3. Videomanuál SMART ampu

Jak získat SMART amp


Jak se tedy můžete dostat k práci se SMART ampem? Odpověď je překvapivě snadná. Dost možná už i na vaší škole máte možnost ho používat. Stačí mít platnou licenci pro SMART Notebook. Ale abych byla přesnější: v současné době nejsou k dispozici licence pouze pro SMART Notebook, ale pro tzv. SMART výukový software. Jedná se o balíček čtyř SMART technologií, které tvoří jeden celek:
1. SMART Notebook
2. SMART lab
3. Response 2
4. SMART amp


Další zkušenosti se SMART amp


SMART amp jsem využila pro přípravu svých studentů na písemné práce:


 

 

Jiný workspace (pracovní plocha SMART ampu) nám pomohl sdílet zážitky mých studentů z praxe či z turistického kurzu:


 
Tento workspace slouží jako adresář pro české i americké studenty, aby mohli být v kontaktu i mimo školní rok:


 

Jedná se pouze o výběr ukázek používání SMART ampu a je jenom na vaší fantazii, jak využít tohoto skvělého cloudového nástroje pro spolupráci s vašimi žáky či studenty ve škole i mimo ni. A nic vám nebrání, abyste snadno navázali kontakty i mezi třídami, školami, zeměmi.

 

Videomanuál SMART ampu


V poslední době jsem zaznamenala zvýšený zájem o používání SMART ampu. A protože není v češtině k dispozici žádný návod pro jeho použití, rozhodla jsem se vytvořit jeho manuál. A protože kdybych vytvářela manuál psaný a doplňovala ho obrázky, trvalo by to příliš dlouho, rozhodla jsem se vytvořit krátká videa, která ukáží, jak lze se SMART ampem pracovat. Videa týkající s práce se SMART ampem najdete v sekci videa na tomto portálu. Videa budou postupně přibývat, protože SMART amp je stále plný novinek.


Hodně zábavy při využívání SMART ampu vám přeje:
Mgr. Hana Ulíková
Střední průmyslová škola Česká Lípa
www.sps-cl.cz

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů