AV MEDIA členem DigiKoalice

Od října 2017 je AV MEDIA, a.s. členem národního uskupení DigiKoalice. DigiKoalice je otevřené uskupení zástupců státních institucí, IT firem, ICT sektoru, vzdělávacích institucí, akademické obce, neziskových organizací, zřizovatele škol a školských zařízení a dalších subjektů, které chtějí přispět ke zvýšení digitální gramotnosti občanů ČR, ke zvýšení jejich šance uspět na trhu práce a docílit tak v důsledku větší konkurenceschopnosti české ekonomiky. DigiKoalice je členem mezinárodní platformy Digital Skills and Jobs Coalition.

 

AV MEDIA svými aktivitami dlouhodobě podporuje myšlenky Memoranda DigiKoalice. Prostřednictvím digitálních audiovizuálních řešení pomáháme realizovat potřeby a plnit sny. Pomáháme zlepšovat týmovou spolupráci ve firmách, vytváříme moderní prostředí pro komunikaci s veřejností, měníme způsob výuky ve školách, vytváříme inspirativní studijní prostředí, realizujeme expozice, které vyprávějí příběhy, přivádíme návštěvníky do kin, realizujeme nezapomenutelné eventy.

V českém školství aktivně působíme již déle než 20 let, a to nejen jako dodavatel technologií do výuky, ale hlavně i jako iniciátor změny výuky právě s využitím ICT. Snažíme se zvýšit zapojení studentů a atraktivnost výuky pro novou generaci zapojením všech moderních prostředků ICT do výuky. Vždy nám záleží na tom, aby námi dodávaná řešení byla přínosem jak pro pedagoga, tak i pro žáky. Věnujeme se systematickému vzdělávání a rozvoji pedagogů v oblasti digitalizace výuky. Podporujeme metody výuky s moderními technologiemi, které vedle zvládnutí obsahu učiva roz­víjejí u dětí klíčové kompetence: kreativitu, kri­tické myšlení, kooperaci a komunikaci.

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů