04.12.2023
Classroomscreen – nástroj pro moderování ho.. Mgr. et Mgr. Tomáš Botlík Nuc, Ph.D.

Řešíte míru hluku v hodině, nevíte jak rozdělovat žáky do skupin, chcete jim nabídnout odpočet minut do konce skupinové práce, získat rychlou ..

10.11.2023
Mentimeter – nástroj pro brainstorming a ho.. Mgr. et Mgr. Tomáš Botlík Nuc, Ph.D.

Pomocí interaktivního nástroje Mentimeter můžete zapojovat žáky do výuky v reálném čase. Nástroj umožňuje především snadnou realizaci brainsto..

14.09.2023
Únikové hry v aplikaci ActionBound Mgr. et Mgr. Tomáš Botlík Nuc, Ph.D.

Venkovní únikové hry nejsou jenom nástrojem pro trávení volného času s přáteli a poznávání zajímavých míst, ale umožňují ve výuce zpracovat různá t..

06.09.2023
EdPuzzle ve výuce Mgr. et Mgr. Tomáš Botlík Nuc, Ph.D.

EdPuzzle patří stejně jako Canva mezi aplikace, kde mohou materiály vytvářet nejen učitelé, ale i samotní žáci. Princip nástroje je velmi jednoduch..

18.07.2023
Videokvízy – snadno a rychle Mgr. et Mgr. Tomáš Botlík Nuc, Ph.D.

Opět se vrátíme k aplikaci BookWidgets. Novinkou aplikace je možnost tvorby video kvízů, což posiluje její konkurenci například oproti aplikac..

13.06.2023
Chat GPT jako pomocník učitele - Oprav text.. Mgr. et Mgr. Tomáš Botlík Nuc, Ph.D.

Často u aplikacích podobných Chat GPT řešíme výhradně to, jak zjednoduší výuku žáků, jak za ně bude pracovat apod. Proč se ale nepodívat na nástro..

13.06.2023
Chat GPT jako pomocník učitele - Vytvoř mi .. Mgr. et Mgr. Tomáš Botlík Nuc, Ph.D.

Často u aplikacích podobných Chat GPT řešíme výhradně to, jak zjednoduší výuku žáků, jak za ně bude pracovat apod. Proč se ale nepodívat na nástroj..

30.05.2023
Využití ClassVR ve výuce cizího jazyka - oc.. Mgr. et Mgr. Tomáš Botlík Nuc, Ph.D.

Patří virtuální realita do výuky cizího jazyka? Je možné snadno s virtuální realitou začít, i když není učitel odborníkem na tuto oblast?

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů