28.04.2016
Robotika ve výuce I. část: SŠ - Kdo si hraj.. Ing. Alexandr Fales

Pořád jsem si lámal hlavu, jak těm středoškolákům zpříjemnit hodiny praktické výuky, automatizace, technických cvičení, programování, ICT a matemat..

04.03.2016
03.03.2016
Výzva 51 a její odkaz Alexandr Fales

Z pohledu lektora a mentora musím konstatovat, že tento projekt skutečně přinesl zapojeným školám to, co ve většině případů potřebovaly. MŠMT nemá ..

07.12.2015
Vytvořte si vánoční puzzle Alexandr Fales

Puzzle jsou skládačkou vzniklou rozřezáním obrázku v digitální nebo tištěné podobě na papíru nebo jiném podkladovém materiálu. Existuje řada nástro..

23.08.2014
Pracujeme s YouTube – nahráváme a publikuje.. Alexandr Fales

YouTube - jde o celosvětově největší server na Internetu pro nahrávání a následné sdílení videa, resp. video souborů s možností jeho upravování, a ..

23.08.2014
Pracujeme s YouTube – založení účtu Alexandr Fales

YouTube - jde o celosvětově největší server na internetu pro nahrávání a následné sdílení videa, resp. video souborů s možností jeho upravování, ..

23.08.2014
Antivirový skener pro úplné laiky snadno a .. Alexandr Fales

Snadno a rychle si sami bez pomoci IT technika vyčistíme softwarově počítač od nejrůznějších virů pomocí antivirového skeneru Emsisoft Emergency Ki..

23.08.2014
Jak nastavit Google, aby hledal jen to, co .. Alexandr Fales

Snadno a rychle si nastavte vyhledávač Google, aby Vám našel právě to, co potřebujete, a nemuseli jste se prohrabovat spoustou obrázků. Resp. nasta..

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů