Nalezeno 42 výsledků

Tuky, složení, rozdělení, význam a vlastnosti

Předmět: Chemie
Datum vložení: 27.03.2014
SMART Notebook/SMART Notebook 11

Výroba oceli, vlastnosti oceli a litiny

Předmět: Chemie
Datum vložení: 27.03.2014
SMART Notebook/SMART Notebook 11

Procvičení tématu plasty

Předmět: Chemie
Datum vložení: 26.03.2014
SMART Notebook/SMART Notebook 11

Procvičení esterifikace, vlastností, výskytu esterů

Předmět: Chemie
Datum vložení: 26.03.2014
SMART Notebook/SMART Notebook 11

Charakteristika bílkovin, jejich zdroje, procvičení

Předmět: Chemie
Datum vložení: 26.03.2014
SMART Notebook/SMART Notebook 11

Schématické znázornění důkazu glukosy a reakce škrobu s jodem

Předmět: Chemie
Datum vložení: 26.03.2014
SMART Notebook/SMART Notebook 11

Schématické znázornění jednoduchých pokusů na téma vlastnosti bílkovin

Předmět: Chemie
Datum vložení: 26.03.2014
SMART Notebook/SMART Notebook 11

Procvičení karboxylových kyselin

Předmět: Chemie
Datum vložení: 26.03.2014
SMART Notebook/SMART Notebook 11

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů